Referencer

Her på siden vil vi løbende samle vores forskellige projekter som vi har arbejdet på, så I kan finde inspiration samt se kvaliteten af vores udførte arbejde.

Indbygningsbelysning hos kunde

Vi vil lige vise lidt billeder fra et projekt vi er igang med?

Dette er det nyeste skud på stammen for belysning til indbygning.

I dette projekt ønskede man noget andet end spots, så her har vi bygget alu profiler i hvide op i et troldtekt loft og derefter lagt led bånd i. ( Det kan også laves i gips lofter ) Lige denne type led bånd er af typen “tunable white”, dette betyder at man kan justere den hvide farve. Det kan man fordi at der faktisk er to led chips der sidder ved siden af hinanden på båndet, den ene lyser meget kold og den anden varm, derved kan man indstille præcis den ønskede kelvin grad. Så det vil sige at man altid kan indstille lyset så det passer bedst til ens humør og omgivelser.

Lyset kan selvfølgelig også dæmpes til ønskede niveau. Men sådan nogle lamper skal selvfølgelig styres af noget, her det der valgt et system som hedder CASAMBI. Dette er et app styret system med uendelige af muligheder. Selvom det er app styret kan man også godt vælge at tænde lyset med alm. afbrydere. I denne løsning er der i bryggers, gang og entre valgt at lyset automatisk skal aktiveres på en sensor, hvilket er rigtig smart i de rum hvor man ofte kommer gående i gennem eller med noget i hænderne. Sensoren kan nemlig indstilles til at slukke fra et par sekunder til timer, efter sidste aktivitet. Derved står lyset ikke og lyder unødvendigt hvis der ikke er aktivitet i rummet, så en sensor løsning kan være med til at spare på el regningen. Denne type der er valgt her er ikke større end en 5 krone så man ser den faktisk ikke i dette loft. Vi er vilde med denne løsning og rigtig sjovt at lave nogle specielle løsninger der er tilpasset efter kundens ønske og behov.

Vil I gerne høre mere om denne type løsninger

 

I kan læse meget mere om systemet der styre lyset på www.casambi.com

Referencer 24. august 2020